Projekat Show room-a za Unicoop Trade

Početna faza: Ideja i razrada

Kao dugogodišnji partneri Unicoop Trade-a, bili smo angažovani na projektu opremanja njihovog novog Show room-a. Početni korak bio je razvoj idejnog rješenja koje se usklađuje s vizijom i vizuelnim identitetom Unicoop-a. Naš tim je, kroz blisku saradnju s klijentom, razradio ideje i vizuelna rješenja, postavljajući temelje za detaljnu izradu i montažu.

Proizvodnja i montaža: Prilagođavanje potrebama

Glavni fokus našeg rada bio je na proizvodnji i montaži konzolnih nosača za keramiku, boksova za show room i vertikalnih ladica za keramičke uzorke. Svaki element je dizajniran s ciljem da doprinese estetici i funkcionalnosti prostora, a istovremeno bude izdržljiv i dugotrajan.

Inovativna rješenja za pokretne dijelove

Jedan od ključnih izazova ovog projekta bili su pokretni dijelovi. Naš tim je uložio posebnu pažnju u dizajniranje i proizvodnju komponenata koje omogućavaju laku i dugotrajnu upotrebu. Razvili smo posebna ležišta, vodilice i točkiće koji osiguravaju jednostavno korištenje i održavanje.

Materijali i završna obrada

Za izradu svih elemenata koristili smo visokokvalitetne materijale: čelične ramove lakirane u mat crno koristeći Ircom 3u1 lak, te Egger ivericu kao oblogu. Ovaj izbor materijala osigurao je da svaki komad bude ne samo vizuelno privlačan, već i otporan na svakodnevnu upotrebu u komercijalnom okruženju.

Finalni rezultat: Prostor koji odiše kvalitetom i stilom

Završeni Show room Unicoop Trade-a je prikaz naše sposobnosti da prilagodimo proizvode i rješenja specifičnim zahtjevima klijenta. Uspješno smo spojili funkcionalnost i estetiku, stvarajući prostor koji ne samo da služi svojoj svrsi, već i odiše kvalitetom i stilom koji odgovara modernim trendovima.

Projekat kao primjer našeg posvećenog rada

Ovaj projekat je odličan primjer kako Bronco Steel pristupa svakom zadatku – s inovativnošću, preciznošću i posvećenošću kvalitetu. Od početne ideje do finalne realizacije, posvećeni smo stvaranju rješenja koja nadmašuju očekivanja naših klijenata. Osim toga, ističemo našu fleksibilnost i otvorenost za dijalog tokom cijelog projekta, spremni za dogovor i prilagodbu u slučaju novih ili promijenjenih potreba. Spremni smo i na naknadno servisiranje i prepravljanje proizvoda, osiguravajući da svako rješenje ostane funkcionalno i u skladu s očekivanjima klijenata, potvrđujući našu posvećenost dugoročnom zadovoljstvu i uspjehu.

Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Bronco Steel-om na projektu našeg Show room-a. Od početne ideje do finalne realizacije, sve je odrađeno s velikom pažnjom i profesionalnošću. Posebno cijenimo njihovu fleksibilnost i spremnost na podršku u svakom trenutku. Preporučujemo Bronco Steel za sve koji traže kvalitet i pouzdanost.

    Unicoop Trade
    Unicoop Trade

    Projekat Show room