Mobilna kuća Drina

Realizacija Minimalističke Mobilne Kuće za Gospodina Bajunovića

Na idiličnoj lokaciji pored Drine, Bronco Steel je imao priliku da realizuje projekat mobilne kuće za gospodina Bajunovića, transformišući minimalističke ideje u stvarnost uz očuvanje visokog kvaliteta i posvećenosti detaljima. Naš pristup bio je usmjeren na razumijevanje i implementaciju specifičnih želja investitora, stvarajući prostor koji odražava harmoniju sa prirodnim okruženjem.

Razvoj projekta

Kroz detaljne razgovore s investitorom, definisali smo projekt koji uključuje specijalno dizajnirane profile za vijčanu vezu i integrisani sistem oluka za odvodnju. Ovaj metod konstrukcije omogućio je stvaranje robustne i funkcionalne mobilne kuće koja se savršeno uklapa u prirodni pejzaž pored Drine.

proizvodnja i montaža

Sa sposobnošću da u relativno kratkom periodu proizvedemo, transportujemo i montiramo kompletnu mobilnu kuću, uključujući i osnovni namještaj, demonstrirali smo našu efikasnost i predanost projektu. Upotrebom termo panela Lattonedil za zidove i Egger laminata za podove, postigli smo visok standard izolacije i završne obrade.

unutrašnjost i funkcionalnost

Uprkos izazovu ograničenog prostora od 18m², uspješno smo integrisali potpuno funkcionalno kupatilo i malu kuhinju. Primjena KNAUF sistema za spuštene stropove omogućila je diskretno skrivanje instalacija, čime je unutrašnjost ostala vizuelno čista i uredna.

mobilnost i prilagodljivost

Izrazita prednost ovog projekta je njegova mobilnost, koja investitoru pruža slobodu da kuću premjesti na željenu lokaciju. Ova fleksibilnost naglašava praktičnost i prilagodljivost mobilne kuće Bajunović, osiguravajući da se može uživati u ljepoti prirodnog okruženja pored Drine ili bilo gdje drugdje.

zaključak

Projekt mobilne kuće za gospodina Bajunovića odražava našu sposobnost da pružimo praktična i estetski privlačna rješenja. Bronco Steel je ponosan što je bio dio ovog projekta, pokazujući kako se kroz saradnju i razumijevanje specifičnih potreba klijenata može postići harmonija između modernog stanovanja i prirode.

Bronco Steel je savršeno realizovao moju viziju mobilne kuće, pretvarajući minimalizam u udobnost i funkcionalnost. Njihova stručnost osigurala je da moj novi dom odražava upravo ono što sam želio: miran kutak za relaksaciju i ribolov. Kvalitet izvedbe i profesionalni pristup cijelog tima su dokaz njihove vještine i posvećenosti.

    Gospodin Bajunović
    Gospodin Bajunović

    Mobilna kuća