3d stolovi za varenje

Vaša najbolja odluka za savršeno zavarivanje!

Modularni 3D Stolovi za Varenje

Naši modularni 3D stolovi za varenje su savršen izbor za profesionalce i entuzijaste koji traže kvalitet, preciznost i prilagodljivost. Dostupni su u različitim dimenzijama sa širinom od 1450mm i dužinama od 1250mm do 2950mm, uz visinu od 150mm. Takođe nudimo mogućnost proizvodnje stolova po vašim specifikacijama, kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

Welding Table Bosnia and Hercegovina

Materijal i Izrada

Stolovi su izrađeni od visokokvalitetnog čelika 355, poznatog po svojoj izdržljivosti i otpornosti. Dostupni su u dve verzije:

  • Jednostavnija verzija: Može imati odstupanja na radnoj površini do 1,5mm.
  • Naprednija verzija: Isporučuje se mašinski obrađena, bez odstupanja, za maksimalnu preciznost.

Obe verzije stola tretirane su specijalnom emulzijom koja sprečava lijepljenje kod varenja, što dodatno olakšava vaš rad.

Dizajn i Funkcionalnost

Naši stolovi dolaze sa fiksnim nivelatorima velike nosivosti, koji osiguravaju stabilnost tokom rada. Za dodatnu mobilnost, moguće je isporučiti stolove sa točkovima. Modularni dizajn omogućava lako prilagođavanje stola različitim zadacima, dok se ploče mogu lako pozicionirati ili ukloniti prema potrebama.

Ergonomija i Efikasnost

Stolovi su dizajnirani tako da pružaju maksimalnu udobnost tokom rada. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i solidnoj konstrukciji, dugotrajni rad na našim stolovima postaje manje naporan, dok se preciznost varenja značajno povećava.

Započnite svoj projekt s Bronco Steel

Ako razmišljate o montažnom objektu koji će ispuniti vaše specifične potrebe i stil, Bronco Steel je pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašem projektu i pružili vam sve informacije o našim uslugama montažnih objekata.

Neka vaša vizija postane stvarnost s Bronco Steel – kontaktirajte nas već danas!