Opremanje kafića Ciglana

početak saradnje

Nakon što smo pokazali naše vještine i predanost tokom rada na ShowRoom-u za Neco Trade, susjedni kafić Ciglana primijetio je kvalitet našeg rada i obratio nam se s potrebom za unapređenjem svoje bašte i unutrašnjeg prostora. Projekat Ciglana uključivao je izradu većih stolova za baštu, izradu velikih metalnih vrata, police za šank, te razne popravke i prepravke metalnih elemenata.

Saradnja i realizacija

Saradnja s kafićem Ciglana bila je značajna jer je dokazala našu sposobnost da prilagodimo i primijenimo naše znanje i tehničke mogućnosti na različite zahtjeve i prostore. Uzimajući u obzir da je kafić intenzivno korišten i popularan među posjetiteljima, bilo je ključno osigurati dugotrajnost i funkcionalnost svih izrađenih elemenata.

Dizajn i materijalizacija

Za projekt Ciglana, primili smo gotov projekat, ali smo aktivno učestvovali u finalizaciji ideja i prijedlozima oko materijalizacije i rješavanja funkcionalnih detalja. Materijali su pažljivo odabrani da odgovaraju potrebama i estetici kafića, uključujući različite debljine čeličnih limova rezanih na Plazma Cutteru, čelične profile, te kompozitne materijale. Svi elementi su završno obrađeni Irkom lakovima, garantujući visok kvalitet i dugovječnost.

Rezultat

Konačni rezultat saradnje s kafićem Ciglana bio je serija elegantno dizajniranih i funkcionalnih elemenata koji su doprinijeli ljepoti i praktičnosti prostora. Veliki stolovi za baštu, metalna vrata i police za šank, uz pažljivo izvedene popravke, osvježili su izgled kafića i poboljšali iskustvo za posjetitelje.

zaključak

Projekat za kafić Ciglana pokazao je našu fleksibilnost i sposobnost da se prilagodimo različitim zahtjevima klijenata, nudeći kvalitetna i trajna rješenja. Kroz ovu saradnju, Bronco Steel je još jednom potvrdio svoj status kao pouzdanog partnera sposobnog za realizaciju projekata koji zahtijevaju preciznost, estetiku i funkcionalnost. Ponosni smo na uspješno završen projekt i pozitivne povratne informacije od kafića Ciglana, te se radujemo budućim prilikama za saradnju.

Bronco Steel nas je oduševio svojom stručnošću i kvalitetom rada. Obratili smo im se za unapređenje našeg kafića Ciglana. Premašili su sva naša očekivanja. Njihova predanost detaljima i sposobnost prilagođavanja specifičnim zahtjevima prostora doveli su do stvaranja modernih i funkcionalnih elemenata koji su odmah privukli pažnju naših gostiju.

    Kafić Ciglana
    Kafić Ciglana

    Opremanje kafića