Neco Trade: Dizajniranje, proizvodnja i montaža Show Room-a i Božićnog štanda

početak saradnje

Neco Trade u procesu širenja svojih poslovnih aktivnosti, prepoznao je potrebu za kreiranjem ShowRoom-a za svoje proizvode koji bi odražavao kvalitet i raznolikost njihove ponude. Bronco Steel je bio izabrani partner za ovaj zadatak, zahvaljujući našoj sposobnosti da pružimo kompletne usluge od projektovanja do izvođenja.

Razvoj projekta ShowRoom-a

Kroz seriju razgovora i razmatranja nekoliko varijanti, zajedno smo razvili konačno rješenje koje je detaljno razrađeno i realizovano. Projekat je uključivao izradu prodajnog pulta, različitih polica s osvjetljenjem i brendiranim natpisima, samostojećih ostrva, te nekoliko sanduka za vino. Svaki element je proizveden u našim prostorijama, a zatim montiran na lokaciji.

Izazovi i rješenja

Bili smo suočeni s izazovima postojećeg prostora, uključujući ograničenja rasporeda prostorija, otvorenih šajbi, i pozicije ulaza. Naši arhitekti su uspješno integrisali sve elemente u projekat, otimizujući prostor za maksimalnu funkcionalnost. Materijalizacijom i pažljivim odabirom materijala kreiran je novi vizuelni identitet za Neco Trade, istovremeno poštujući njihovu želju za kvalitetom i estetikom.

Tehničke specifikacije

Za proizvodnju smo koristili različite čelične profile i limove, ivericu, kompozitne materijale, te puno drvo, dok smo za brendiranje polica koristili CNC mašinu Plazma Cutter za precizno sječenje limova sa logotipima različitih proizvođača pića. Naš električar je odgovoran za kompletnu instalaciju i osvetljenje, što je dodatno naglasilo kvalitet i detalje izloženih proizvoda.

božićni štand

Nakon uspješnog završetka ShowRoom-a, investitor je izrazio potrebu za dizajniranjem i proizvodnjom mobilnog štanda za Božićni sajam. Odgovorivši na ovaj izazov, Bronco Steel je projektovao i proizveo štand koji ne samo da je funkcionalan i estetski privlačan, već i lako prenosiv, omogućavajući investitoru da efikasno koristi prostor na sajmovima.

Zaključak

Projekat za Neco Trade bio je zadatak koji je zahtijevao detaljno planiranje, visokokvalitetnu proizvodnju i preciznu montažu. Bronco Steel je ponosan što je bio dio ovog projekta, demonstrirajući našu sposobnost da odgovorimo na specifične potrebe klijenata, od ideje do finalne realizacije. Zadovoljstvo investitora i uspješna implementacija dodatnih projekata, poput Božićnog štanda, potvrđuju kvalitet našeg rada i predanost klijentima.

Bronco Steel je pružio značajnu podršku u stvaranju našeg ShowRoom-a. Njihova stručnost i posvećenost detaljima su bili od suštinskog značaja za postizanje visokog kvaliteta i raznolikosti naše ponude. U saradnji s njima, uspješno smo ostvarili naše ciljeve i stvorili prostor koji zadovoljava naše potrebe i estetske standarde.

    neco trade
    neco trade

    Projekat Show Room